Ny oppdatering

Ny oppdatering

 

Det begynner å bli veldig lenge siden jeg skrev noe her på denne siden. Og det har skjedd veldig mye rundt meg og for meg siden sist jeg skreve her. For de som har vært her tidligere og kikket inn på siden så vet de at det er en del sport som er av mine interesser, samt at jeg trives veldig godt i sørøst Asia og Thailand da først og fremst. Og det er nettopp i Thailand jeg befinner meg nå jeg nå skriver denne artikkelen igjen. Jeg har vel flyttet en del på meg ned hit av flere årsaker da det dessverre ikke er så mye igjen for min del i Norge.

Mye sport

Jeg kunne jo ha startet med å ramse opp alt som har skjedd i sportens verden siden sist jeg oppdaterte noe her. Men det ville bare bli en masse kjedelige saker som alt var av utgått dato. Det skjer jo noe hele tiden. Det «hotteste» nå om dagen er vel kanskje Ole Gunnar Solskjær sine utrolige resultater som trener for Manchester United. Han har jo snudd laget rundt totalt etter han overtok og han høster så mye positiv omtale at han stiger vel dag for dag i rekken for å overta laget på fast basis. Han er jo egentlig bare inne som «nødløsning» etter at de sparket sin forrige trener. Laget har jo «virkelig våknet» og han har vunnet nå sju eller åtte kamper på rad siden han overtok laget. DET gir store overskrifter på fotball øya!Håndball VM er nettopp ferdigspilt og det ble meget bra resultat for de norske gutta. Men de var selvfølgelig skuffet over å ha tapt gullet. Men når de får dette litt på avstand så er sølv et meget godt resultat. De har jo vunnet sølv også da selvfølgelig. I finalen hvor de møtte Danmark, så hersket det dessverre ingen tvil om hvilket lag som var best. Og danskene var det eneste laget Norge hadde tapt mot i de innledende kampene i dette verdensmesterskapet.

Litt privat

Jeg husker ikke helt om jeg kan ha nevnt det tidligere, men ja jeg har mer eller mindre permanent flyttet til Thailand nå. Jeg har ikke brutt all kontakt med Norge selvfølgelig, men jeg har flyttet min adresse. Men jeg passer veldig på å betale mine trygdeavgifter og slikt i Norge dersom jeg skulle bli virkelig syk en gang i fremtiden. Jeg har selvfølgelig forsikringer her i Thailand også som garanti, men helsetilbudet i Norge er en av verdens beste uansett hvordan man enn snur og vender og klager på ting.

Litt privat

Helt på slutten av fjoråret ble jeg eldst i familien for å si det på en pen måte. De som var eldre enn meg av foreldre og generasjonene over det igjen er dessverre forlatt oss nå. Trist – veldig trist men det er jo livets gang.. Livet må bare gå videre og ting begynner å «normalisere seg» sakte men sikkert selv om det er et stort savn enkelte dager. Føles veldig spesielt å ikke ha noen å snakke med av sine foreldre lenger!